Сирники з ваніллю та родзинками Рецепт
Отзывы о статье ( 4 )Рецепт приготування сирників простий, але результат дуже смачний.
Складові:
1. 500 г сиру (бажано домашнього)
2. 2 яйця
3. 6 ст. ложок борошна з невеликою гіркою
3. Чашечку ізюму ( чим більше, тим краще, не завадить)
4. Стручок ванілі
5. Цукор
Окремо розглянемо як підготувати для сирної маси ваніль.
Перемелюємо стручок ванілі у ступці, додаючи цукор. Тим самим отримуємо ванільний цукор - ароматний та натуральний.
Ваніль Ви можете придбати тут
Приготування:
- Перемішуємо усі інгредієнти до однорідної маси.
- Потім ложкою відбираємо порцію для одного сирника і обвалюємо злегка в борошні, попередньо насипаною на блюдце.
- Після цього викладаємо кулінарний виріб на розігріту сковороду із олією.
- Повинно вийде приблизно так, як на фотографії.
Автор статті: Антонова И.Г. (доцент КНИТУ)
Дата публікації: 31-03-2013
Дата оновлення: 22-05-2020
Оставить комментарий
Комментарии к статье
-
Ганна 25-01-2016 :
Я добавляю в сирники манку, тоді вони не розлазятся коли жарятся
-
Алина 29-10-2014 :
Приготовила и я) очень вкусно, но у меня они разваливаются. В чем может быть проблема? может мало муки добавила? посоветуйте)
-
Серега 04-10-2014 :
Приготовил, получилась почти как на картинке.))
-
Алёна Ладык 09-04-2013 :
Я люблю сырники )