+38 (044) 334-54-85 +38 (067) 195-85-85 +38 (050) 145-85-45
магазин спецiй
(067) 195-85-85
 
(044) 334-54-85
(050) 145-85-45

Булочки з корицею

Отзывы о статье ( 3 )

Рецепт булочок з корицею

Ароматні булочки з корицею відомі на весь світ. Готуються швидко та легко. Усього кілька етапів приготування здобної випічки та частування для гостей готове.

Корицю мелену Ви можете придбати за посиланням Молота кориця преміум якості

Інгредієнти для тесту

  • 250 мл молока
  • 150 г вершкового масла
  • півстручка ванілі
  • 150 г цукру
  • 7 г сухих дріжджів
  • 2 яйця
  • 800-900 г борошна
  • дрібка солі

Інгредієнти для начинки:

  • 100 г цукру
  • 2 ч. л. меленої кориці
  • 2 ст. сметани

Час підготовки: 00:50

Час приготування: 00:45

Кількість порцій: 10-12 шт.

Харчова цінність 100 г готових булочок з корицею: калорійність - 372 ккал , 6 г білків , 16 г жирів , 51 г вуглеводів

Спосіб приготування тіста

  1. На помірному вогні нагріти молоко (до кипіння доводити не слід). Додати вершкове масло, цукор, ваніль та сіль.
  2. У молоко, що вже охололо, додати дріжджі і ретельно помішувати до повного їх розчинення.
  3. У молоко додати яйця та продовжувати вимішувати.
  4. В окрему каструлю насипати муку|борошно| і додати|добавляти| приготовлене молоко з дріжджами.
  5. Вимісити тісто.
  6. Тісто в мисці відставити в тепле місце і накрити рушником, дати вирости йому вдвічі.

Приготування начинки:

  1. Змішати цукор, корицю та сметану. Також у начинку можна додати ізюм за смаком

Приготування булочок:

  1. Готове тісто розділити на дві рівні частини
  2. Розкачати його у формі овалу, завтовшки 3 мм
  3. Змастити тісто приготовленою масою для начинки
  4. Загорнути в рулет, защепити краї рулету
  5. Розрізати рулет на кільця, шириною 3-4 сантиметри і викласти на деко, вистелене папером для випічки, трохи приплюснувши їх зверху. За бажання можна змастити булочки жовтком.
  6. Поставити в розігріту духовку та випікати при температурі 180 градусів
  7. Готові булочки вийняти з духовки, дати їм охолонути і присипати цукровою пудрою

Автор Антонова Ирина

Автор статті: (доцент КНИТУ)

Дата публікації:

Дата оновлення: 18-08-2020

Оставить комментарий

Оцените статью
empty starempty starempty starempty starempty star
Captcha Обновить код

Комментарии к статье

  • 03-04-2017 :

    Весьма простой рецепт. Как по мне изюм не нужен. Главное качественная корица в молотом виде!Тяжело купить но если постараться то следуя подсказкам можно купить ее прямо здесь!

  • 11-09-2015 :

    Сделала булочки по вашему рецепту. Семье понравились, спасибо ))

  • 08-01-2015 :

    Na4inka obaldennaja, no samo testo kakoe tone o4enj polu4aetsja. Dumaju obi4noe drozzevoe testo po klassi4eskomu receptu bilo bi namnogo lu4we.

Закрыть
Логин (Имя пользователя):
Пароль:
 Забыли пароль?