+38 (044) 334-54-85 +38 (067) 195-85-85 +38 (050) 145-85-45
магазин спецiй
(067) 195-85-85
 
(044) 334-54-85
(050) 145-85-45

Заварний крем. Рецепт приготування.

Отзывы о статье ( 4 )

Заварний крем для тортів та еклерів

Цей крем чудово підходить для торта Наполеон, еклерів, торта, медовика, трубочок. Рецепт перевірено неодноразово – усі будуть задоволені.

Існує кілька варіантів приготування заварного крему, наприклад, на воді або жовтках, з вершками або сметаною, з крохмалем або з маслом. Ми підготували простий рецепт із доступними компонентами, які є у кожного на кухні.

Складові:

  • 3 яйця
  • 2/3 склянки цукру
  • 3 ложки борошна
  • 0,7 літра молока
  • 2/3 пачки вершкового масла (~150 грам)
  • ваніль - додати трохи за смаком

Заварной крем

Приготування заварного крему

Час підготовки: 00:15

Час приготування: 00:15

Кількість порцій: 500 мл

  1. Змішуємо 3 яйця, 3 ложки борошна та 2/3 склянки цукру в ємності.
  2. У цей час ставимо 0,7 літра молока у маленькій каструльці на вогонь.
  3. Як тільки молоко почне кипіти заливаємо туди перемішану масу цукру, борошна та яєць.
  4. Постійно помішуємо масу до однорідної. Як тільки почне закипати mdash; додаємо ваніль, перемішуємо та вимикаємо вогонь.
  5. Додаємо порізане вершкове масло|мастило| і перемішуємо збивалкою.
  6. Даємо охолонути. Все, готовий крем.

Якщо Ви бажаєте урізноманітнити торт, в якому кілька кремових прошарків, в крем можна додати 1-2 столові ложки темного какао. А якщо Ви прагнете вживання їжі з мінімальною кількістю калорій, то втім заварний крем без масла також можна використовувати для кондитерських виробів.

Харчова цінність 100 г готового заварного крему: калорійність - 123 ккал , 3,9 г білків , 4 г жирів , 19 г вуглеводів

Автор Антонова Ирина

Автор статті: (доцент КНИТУ)

Дата публікації:

Дата оновлення: 27-04-2017

Оставить комментарий

Оцените статью
empty starempty starempty starempty starempty star
Captcha Обновить код

Комментарии к статье

  • 03-04-2017 :

    Очень люблю готовить дома наполеон. Только я крем заварной делаю на сливках, он более эластичный получается. Хотя когда нет сливок на молоке тоже чудесно выходить. Главное постоянно мешать, чтобы не было комков.

  • 17-02-2015 :

    И от меня спасибо! ))) Сделал, жена была в шоке )

  • 09-11-2014 :

    Спасибо большое за рецепт крема!Получился ,с этим кремом, вкусненький тортик!)))

Закрыть
Логин (Имя пользователя):
Пароль:
 Забыли пароль?