+38 (044) 334-54-85 +38 (067) 195-85-85 +38 (050) 145-85-45
магазин спецiй
(067) 195-85-85
 
(044) 334-54-85
(050) 145-85-45

Амарантова олія (екстракт)

Очікується
Амарантовое масло, 250 мл
Масло семян амаранта 100 мл
Амарантовое масло, 250 мл
Масло семян амаранта 100 мл

Вес

  • 100 мл
  • 250 мл
251 грн

Завдяки сквалену захищає, відновлює та омолоджує шкіру.

Код: 1000598
Виробництво — Україна
Термін зберігання, років – 1
Харчова цінність: білки – 0, жири – 99 , вуглеводи – 0
Калорійність, ккал/100г – 814;
Склад: 100% концентрат амарантової олії (екстракція), містить до 8% сквалена, органічне, чисте та натуральне. Отримане методом екстракції
Написати нам:
Viber
Telegram

На відміну від багатьох олій рослинного походження ця дивина коштує недешево. Та й зустріти її можна далеко не у кожному магазині. Але чим же така корисна ця олія і чому люди готові її шукати і платити за неї? Для початку необхідно зрозуміти, що таке амарант і «з чим його їдять».

Опис

Амарант - рід трав'янистих рослин з невеликими колосоподібними суцвіттями. Росте він переважно на Півдні України та країнах далекого Сходу. Також зустрічається у Північній Америці. Олію отримують в основному з насіння, рідше з листя і стебел. А цінно це масло своїми багатими компонентами, що рідко зустрічаються, які несуть значну користь здоров'ю людини.

Склад амарантової олії

  1. Омега-3 жирні кислоти, які сприятливо впливають на шкіру обличчя та тіла, підвищують її пружність. Вчені з'ясували, що середньостатистична людина вживає значно менше норми жирних кислот.
  2. Також амарантове масло містить сквален, який перестає вироблятися організмом людини після 25 років, при цьому потреба в цій речовині залишається. Відповідно його обов'язково потрібно вживати ззовні. Так, як він важливий для живлення шкірних покривів та захисту від бактерій. Систематичне надходження цієї речовини в організм людини після 25 років дозволить значно запобігти старінню шкіри як обличчя, так і тіла.
  3. Олія дуже багата на вітамін Е і за рівнем його вмісту значно обганяє інших представників рослинних олій. Вітамін Е сприятливо впливає на підтримку імунної системи та зору у нормі, допомагає розгладжувати дрібні зморшки.
  4. Набагато більше амарантова олія містить у собі кальцію, ніж навіть молочні продукти. Ні для кого не секрет, що кальцій незамінний при формуванні структури нігтів, зубів, кісток і волосся і є однією з основних речовин, необхідних організму людини.
  5. При високих фізичних навантаженнях незамінний компонент стерол, який необхідно приймати самостійно для того, щоб захистити організм і підтримувати в тонусі м'язову масу.
  6. І ще одним дуже важливим компонентом, що міститься в амарантовій олії, є фосфоліпіди, які відповідають за підтримання нормального рівня цукру в крові, а також за нормалізацію процесу травлення та відкладення жирів в організмі.

Застосування

Виходячи з вищеописаних компонентів, які містить в собі амарантове масло, стає зрозуміло, чому багато людей вважають за краще вводити його в свій раціон, незважаючи на те, що готовий продукт є в основному імпортного виробництва.

Застосовується олія для підтримки зовнішньої краси та внутрішнього здоров'я. Навіть за деяких діагнозів лікарі рекомендують його вживати. Наприклад, різні висипи та опіки, початкові стадії цукрового діабету та надмірна вага.

Амарантове масло, завдяки своїм протизапальним властивостям і антиоксидантам, що містяться в ньому, сприятливо впливає на всі внутрішні органи.

Покращує кровообіг, запобігає порушенням сну та головним болям, застосовується при лікуванні анемії і навіть туберкульозі, а також запобігає розвитку онкологічних захворювань. Але зловживати цією олією теж не варто.

У зв'язку з тим, що речовини, що містяться в ньому, різко насичують кров киснем, може виникнути нудота, запаморочення, печія або діарея. Не варто вживати амарантове масло при захворюваннях шлунково-кишкового тракту та нирок. Людям із будь-якими хронічними захворюваннями перед застосуванням цієї олії обов'язково потрібно проконсультуватися з фахівцем.

Варто звернути увагу, що після відкриття олії у нього досить короткий термін придатності – від 30 до 60 днів.

Для визначення необхідного дозування у комплексному лікуванні або для профілактики захворювань слід також проконсультуватися з лікарем. Зазвичай вживають 5 грамів не більше трьох разів на день під час їжі.

Застосування олії з насіння амаранту в косметології:

  • У косметології масло додають у різні креми та маски, у зв'язку з його сприятливим впливом на шкіру обличчя та волосся.
  • Масло можна втирати в ділянки шкіри, уражені висипом вугрів або нігті, для поліпшення їх росту.

Використання в кулінарії

Його можна додавати в салати, каші, використовувати для смаження та випікання. Його корисні властивості значно збагатять вітамінами та мінералами готову страву.

При правильному застосуванні амарантова олія може принести значну користь організму, головне підібрати для себе найбільш зручний варіант використання.

Користь олії амаранту

Написати нам
star_emptystar_emptystar_emptystar_emptystar_empty
Captcha Обновить код

Отзывы

  • Валя , Киев 02-01-2019 :

    качество масло хорошее! Без примесей! Натуральное. Рекомендую так как сама пользуюсь!

Отримання товару

  • Самовивіз – Київ, вул. Симиренка, 36
  • Відділення Нової пошти, Укрпошти (від 1500 грн – безкоштовно)
  • Адресна доставка по Україні (від 2500 грн – безкоштовно)

Способи оплати

  • Готівкою
  • Післяплати (при отриманні)
  • На картку ПриватБанку (ФОП), рахунок підприємства
Закрыть
Логин (Имя пользователя):
Пароль:
 Забыли пароль?