+38 (044) 334-54-85 +38 (067) 195-85-85 +38 (050) 145-85-45
магазин спецiй
(067) 195-85-85
 
(044) 334-54-85
(050) 145-85-45

Рецепти із соусами Табаско. Топ-10 найкращих

Отзывы о статье ( 2 )

Оригінальні соуси Табаско ви можете придбати у нашому магазині — Соуси Tabasco.

Рецепт лимонаду з Табаско

Рецепт Лимонаду з Табаско

Складові:

  • 8-10 крапель соусу Tabasco Pepper Sauce
  • 200 г цукру
  • 2 ст. меду
  • 6 шт. лимонів
  • 1 л гарячої води
  • 3 склянки льоду

Приготування:

  1. Приготувати сироп - у гарячій воді розчинити цукор, дати охолонути до кімнатної температури.
  2. У сироп додати мед, ретельно розміщувати до повного розчинення.
  3. Видати сік із лимонів і додати соус Табаско.
  4. Далі змішати приготовлений сироп, сік лимонів із соусом, кубики льоду та часточки одного лимона.

Рецепт вершково-цибулевого соусу до м'яса

Рецепт вершкового соусу до м'яса.

Складові:

Приготування:

  1. Цибулину очистити та натерти на дрібній тертці.
  2. Змішати у мисці всі інгредієнти та розмішати до однорідної маси.
  3. Подати зі стейками, шашликом та запеченою картоплею.

Рецепт пряно-часникової олії

Рецепт пряно-часникової олії

Складові:

  • 1 пачка (200 г) вершкового масла
  • 1 великий зубчик часнику
  • 2-3 ч. л. соусу Tabasco Garlic Pepper Sauce
  • зелень петрушки та кропу за смаком

Приготування:

  1. Вершкове масло|мастило| розтопити на водяній бані.
  2. Додати зубчик розчавленого часнику та часниковий соус Табаско.
  3. На індивідуальний смак додати або зелень кропу або зелень петрушки.
  4. Таким пряно-часниковим маслом можна помазати м'ясо перед запіканням, замаринувати картоплю, овочі чи рибу, обмокати грінки перед смаженням. Інший варіант - розлити за формами і заморозити, використовувати при необхідності.

Рецепт тартару з яловичини

Рецепт Тартару з яловичини

Складові:

  • 300 г яловичий вирізки
  • 4 шт. курячі яйця
  • 4 шт. картоплин
  • 15 г каперсів
  • 15 г корнішонів
  • 1 зубчик часнику
  • 100 г вершкового масла
  • 100 мл соняшникової олії
  • 1 ч. л. меду
  • 1 ч. л. оцту
  • 1 ч. л. соусу Tabasco Pepper Sauce
  • 1 с.т. діжонської гірчиці
  • ½ ч.л. вустерширського соусу
  • 1 ч. л. кетчупу
  • 5 г чебрецю
  • 2 г базиліка
  • 1 шт. лук-шалот
  • 50г руколи
  • сіль, перець чорний за смаком

Приготування:

  1. Картоплю ретельно вимити і нарізати великими кубиками, посипати чебрецем, сіль, перцем.
  2. Викласти на деко разом із вершковим маслом. Запікати в духовці за температури 180 градусів протягом 20 хвилин до повної готовності.
  3. Далі необхідно приготувати майонез для тартару. Для цього потрібно жовтки двох яєць змішати з 1/2 ст.л. гірчиці, оцтом, за смаком додати сіль і перець. Збивати віночком або в блендері, поступово підливати олію. Збивати до однорідної в'язкої маси.
  4. Відварити 2 яйця - варити 15 хвилин у солоній воді.
  5. Приступити до м'яса. З вирізки видалити вени, прожилки та зайвий жир. Нарізувати|нарізати| на кубики, а потім ретельно нарубати на дуже дрібні кубики.
  6. Приготування соусу тартар. Каперси, корнішони та відварені яйця нарізати шматочками такого ж розміру як яловичину, зубчик часнику роздавити, а цибуля-шалот – ще менше. Додати сушеного базиліку. Змішати усі інгредієнти з майонезом.
  7. Далі потрібно замаринувати та приправити нарізане м'ясо. Для цього потрібно соус Табаско, вустерширський соус змішати з яловичиною. За смаком додати велику сіль та свіжий подрібнений чорний перець. Відкласти на 10-15 хвилин.
  8. За допомогою кулінарного кільця викласти тартар на тарілки, в яких подаватиметься страва.
  9. Рукколу заправити гірчицею, оливковою олією та медеом.
  10. На тарілку викласти тартар, руколу, картоплю та соус тартар.

Рецепт гострих крилець Баффало

Рецепт Гострі Крильця Баффало

Складові:

  • 16 шт. курячих крил
  • 500 г арахісової пасти
  • 100 г маргарину
  • 1 ст. соусу Tabasco Habanero Sauce
  • 200 г майонезу
  • 100 г блакитного сиру
  • 2 стебла селери
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Курячі крила поділити на дві частини (фаланги).
  2. Посолити та обсмажити в олії до золотистого відтінку.
  3. На сковороді розтопити маргарин, додати|добавляти| соус Табаско. У цьому соусі ще по 1 хвилині обсмажити крила.
  4. Як соус необхідно в мисці змішати натертий блакитний сир із майонезом.
  5. Селера надрізати соломкою і подавати як гарнір.

Рецепт картоплі Айдахо

Рецепт Картоплі Айдахо

Складові:

  • 10 шт. молодих картоплин
  • 1 ч. л. соусу Tabasco Pepper Sauce
  • 250 мл оливкової олії
  • 1 пучок свіжого кропу (можна замінити кріп сушеним)
  • 1 пучок свіжої петрушки (можна замінити сушеною петрушкою)
  • 3 зубчики часнику
  • сіль та чорний мелений перець за смаком

Приготування:

  1. Молоду картоплю ретельно вимити та нарізати вздовж на 8 частин. Покласти в каструлю із холодною підсоленою водою. Довести до кипіння і варити до 3 хвилин|мінути|, після чого злити воду.
  2. Змішати оливкову олію з роздавленим часником, соусом Табаско і дрібно нарізаною зеленню.
  3. Кожен шматочок картоплі вмочити в соусі і викласти на деко.
  4. Запікати в духовці до 20 хвилин|мінути| при температурі 200 градусів.

Рецепт класичного Гаспачо

Рецепт Класичного Гаспачо

Складові:

  • 450 г томатів
  • 1 велика цибулина
  • 1 великий болгарський перець
  • 1 огірок
  • 1 ч. л. соусу Tabasco Habanero Sauce
  • 0,5 л томатного соку
  • ½ пучка кінзи
  • ¼ склянки оливкової олії
  • 1 ч. л. оцту

Приготування:

  1. Овочі промити під проточною водою та очистити. Скласти в комбайн і подрібнити до пюре. Перекласти у миску.
  2. Додати томатний сік, дрібно нарізану кинзу, оцет, оливкову олію і соус Табаско.
  3. Ретельно перемішати усі інгредієнти.
  4. На смак додати свіжий подрібнений чорний перець і сіль.
  5. Охолодити та подавати порційно.

Рецепт Сангріти

Рецепт Сангріти

Складові:

  • 0,5 л томатного соку
  • 100 мл апельсинового соку
  • 1 ст. соку лайма чи лимона
  • 1 ст. коричневого цукру
  • 1 ст. соусу Tabasco Green Pepper Sauce
  • 1 ч. л. морської солі
  • ч.л. чорного меленого перцю

Приготування:

  1. У ємності змішати всі інгредієнти, в кінці до смаку додати сіль і перець.
  2. Закрити плівкою та охолоджувати протягом 1 години.
  3. Сангриту подавати до морепродуктів та овочів приготовлених на грилі, а також як коктейль.

Рецепт овочевого салату з Кіноа

Рецепт Овочевого салату з Кіноа

Складові:

  • 200 г кіноа біла
  • 1 болгарський перець
  • 1 морква
  • 1 стебло селери
  • 1 пучок свіжої кінзи
  • 1ч. соусу Tabasco Green Pepper Sauce
  • ½ ч.л. сік лайма
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 1 с. оливкової олії

Приготування:

  1. Кіно промити кілька разів і зварити, дати охолонути.
  2. Моркву нарізати довгою соломкою, селера очистити і нарізати скибочками довжиною до 1 см, перець - нарізати соломкою, зелень - дрібно подрібнити.
  3. Заправка салату: соєвий соус, оливкова олія, сік лайма, соус Табаско змішати до однорідної консистенції.
  4. Салат перемішати разом із заправкою та подавати порційно або у великому салатнику.

Рецепт креветкового коктейлю з селери та соусом Табаско

Рецепт Креветкового коктейлю з селери та соусом Табаско

Складові:

  • 500 г очищених великих креветок
  • 4 стебла селери
  • 4 головки цибулі
  • 100 г кетчупу
  • 50 г горілки
  • 50 г лимонного соку
  • 1 чайна ложка соусу Tabasco Pepper Sauce
  • 2 ст. солі
  • ч.л. чорного меленого перцю
  • 2 л води

Приготування:

  1. Довести до кипіння воду, після чого посолити.
  2. Додати креветки і одразу зняти з вогню. Креветки потримати 5 хвилин|мінути|, потім воду злити і остудити. Після цього кожну креветку розрізати на дві частини.
  3. Дрібно нарізати цибулю та селеру.
  4. Додати до остиглих креветок.
  5. У невеликій ємності змішати кетгут, горілку, сік лимонний, чорний перець, сіль, соус Табаско.
  6. Залити соусом приготовленим креветкову суміш і перемішати.
  7. Подавати у маленьких салатниках.
  8. Прикрасити томатами чері або скибочкою селери.

Автор Антонова Ирина

Автор статті: (доцент КНИТУ)

Дата публікації:

Дата оновлення: 19-08-2020

Оставить комментарий

Оцените статью
empty starempty starempty starempty starempty star
Captcha Обновить код

Комментарии к статье

  • 17-12-2016 :

    Банальные рецепт. Но очень простые и в принципе доступные. И кстати собраны в одном месте.Не нужно искать по всему Инету... + сразу бери и покупай не отходя от кассы))

  • 16-06-2016 :

    Отличная статья! Прочитал с интересом!

Закрыть
Логин (Имя пользователя):
Пароль:
 Забыли пароль?