Блог
Рубрики: Спеції [42] Спеції та здоров'я [61] Рецепти [61]
- 
                    
                    
08-01-2013 Рубрика: Спеції та здоров'я
Стаття про корисні властивості пажитника для здоров'я людини
 - 
                    
                    
08-01-2013 Рубрика: Спеції та здоров'я

Стаття про корисні властивості бадьяна для зловживання людини. Бадьян має загальнозміцнюючі властивості, підвищує опірність організму до агресивних впливів зовнішнього середовища.
 - 
                    
                    
08-01-2013 Рубрика: Спеції та здоров'я

Стаття про корисні властивості ялівцю для здоров'я.
 - 
                    
                    
07-01-2013 Рубрика: Спеції та здоров'я

У цій статті описані корисні поради, як схуднути, приймаючи імбир у різному вигляді.
 - 
                    
                    
04-01-2013 Рубрика: Спеції та здоров'я

Цукровий діабет або діабет – це порушення обміну речовин. Хвороба характеризується високим рівнем цукру в крові, що може бути спричинене як спадковістю, так і зовнішніми факторами або поєднанням обох причин.
 - 
                    
                    
07-05-2012 Рубрика: Спеції

У цій статті ви дізнаєтеся як прянощі реагують на різні середовища - спирти, жири і т.д., а також як вони розкриваються в них.
 - 
                    
                    
07-05-2012 Рубрика: Спеції

Екстракти прянощів - це концентрати прянощів, отримані методом екстракції (спиртової, фреонової, вуглекислотної, надкритичної та ін.).
 - 
                    
                    
07-05-2012 Рубрика: Спеції

Описано норми закладення прянощів залежно від консистенції та температури страви.
 - 
                    
                    
03-04-2012 Рубрика: Спеції та здоров'я

У статті оглядово описані корисні властивості орегано для здоров'я, застосування в кулінарії та поєднання з іншими прянощами. Орегано також має другу відому назву - материнка.
 - 
                    
                    
21-03-2012 Рубрика: Рецепти

У статті наведено різні способи приготування маринадів для шашлику.
 

