+38 (044) 334-54-85 +38 (067) 195-85-85 +38 (050) 145-85-45
магазин спецiй
(067) 195-85-85
 
(044) 334-54-85
(050) 145-85-45

3 зимові спеції, які потрібно обов'язково додати до свого меню!

Отзывы о статье ( 2 )

Взимку так хочеться затишку, спокою та комфорту. Ви кутаєтесь у м'який теплий плед, п'єте гарячий чай або молоко з медом. Хочете додати ще більше затишку та тепла в холодну пору року? Тоді додайте у своє меню ці 3 зимові спеції.

Кориця куркума імбир

Кориця - по-справжньому зимова пряність. До того ж незамінний компонент деяких зимових напоїв – грога, пуншу, глінтвейну, класичного гоголь-моголя. Кориця благотворно впливає на систему травлення і допомагає роботі нирок. Додайте її в кекси та печива, чай та каву. Обов'язково спробуйте зробити з нею глінтвейн!

Куркума - Страви, приготовані з куркумою, набувають красивого оранжево-золотистого кольору. У приправи приємний м'який смак, що трохи нагадує перець з ледь помітними нотками свіжої ванілі. Куркума – антиоксидант. Вона допомагає боротися зі старінням та знімає запалення. Куркуму можна додавати в крупи, а дієтологи радять класти щіпку цієї приправи в салат, щоб покращити травлення.

Імбир - Зимова пряність, яка зігріває навіть у найхолодніші дні. Імбир підвищує обмін речовин та допомагає худнути. Його можна використовувати для зігрівальних та «схудальних» напоїв», а також робити з нього домашні цукати, додавати в мед і, зрозуміло, в новорічну та різдвяну випічку.

Автор Антонова Ирина

Автор статті: (доцент КНИТУ)

Дата публікації:

Дата оновлення: 08-06-2018

Оставить комментарий

Оцените статью
empty starempty starempty starempty starempty star
Captcha Обновить код

Комментарии к статье

  • 15-08-2015 :

    У меня в арсенале есть такие специи. Применяю их не только зимой, а постоянно! Куркума в рис,суп, картофель, молоко и в виде масок использую. Имбирь - к чаю и креветками добавляю. А Корица к десертам и прочем сладостям.

Закрыть
Логин (Имя пользователя):
Пароль:
 Забыли пароль?