Рубрики: Спеції (41) Спеції та здоров'я (61) Рецепти (61)
-
05-01-2016
Детальний опис найпопулярніших видів перцю чилі у світі. Наведено опис одиниці гостроти в сковелях, а також опис застосування кожного виду перцю.
-
18-09-2015
У статті розкривається питання про походження назви Уцхо-сунелі як прянощі. Описується варіанти застосування в кулінарії, а також грузинські рецепти сациві та аджики з насінням Уцхо-сунелі (блакитного пажитника)
-
06-08-2015
Вибираємо Млин для спецій. На що варто звернути увагу при виборі млина для перцю та солі описано у статті.
-
29-07-2015
Агар-агар є рослинною речовиною, яка чудово замінить желатин. Як використовувати агар-агар? На що варто звернути увагу під час приготування? Про все це читайте у статті.
-
15-05-2015
Цікаві факти про ванілі: походження, вирощування, сорти. Як правильно вибирати ваніль та як використовувати в домашніх умовах.
-
23-01-2014
Цілющі властивості нігели відомі з незапам'ятних часів відсутністю побічних ефектів
-
02-01-2014
Згідно зі статистикою виразкою шлунка страждають 8 із 1000 осіб. Важкі її форми вимагають хірургічного втручання, але при млявої (так званої - передвиразкової) формі хвороби відмінним помічником може стати саме ялівець звичайний .
-
02-04-2013
Приготовлений із зерен цього сорту напій відрізняється рідким відтінком карамельним, пахне шоколадом.
-
19-01-2013
Ці 3 зимові спеції корисні для здоров'я, ароматні та приємні на смак. Додайте їх до своїх улюблених страв та напоїв, щоб зробити зиму ще більш яскравою, теплою та затишною!
-
07-05-2012
Екстракти прянощів - це концентрати прянощів, отримані методом екстракції (спиртової, фреонової, вуглекислотної, надкритичної та ін.).