+38 (044) 334-54-85 +38 (067) 195-85-85 +38 (050) 145-85-45
магазин спецiй
(067) 195-85-85
 
(044) 334-54-85
(050) 145-85-45

Мета застосування прянощів

Отзывы о статье ( 2 )

- Виправленням неприємного або специфічного природного запаху продуктів або приготовленої страви;

- Поліпшенням зовнішньої привабливості страви, сприяючи появі більш приємного кольору, запаху або того й іншого одночасно;

- наданням страві іншого нового аромату, не характерного первинного продукту, а, навпаки, властивого для тієї чи іншої прянощі або їх суміші;

- для надання страві особливого нового смаку або просто покращення смаку;

- для підвищення збереження продуктів або готової страви, для консервування його, запобігання швидкому псуванню.

Залежно від конкретного завдання ці цілі виконуються одночасно або порізно.

Виходячи з вищевикладеного, стає зрозумілим, що вплив прянощів при приготуванні їжі завжди повинен перебувати під нашим строгим контролем, а не бути випадковим.

Автор Антонова Ирина

Автор статті: (доцент КНИТУ)

Дата публікації:

Дата оновлення: 08-10-2015

Оставить комментарий

Оцените статью
empty starempty starempty starempty starempty star
Captcha Обновить код

Комментарии к статье

  • 18-09-2015 :

    Использовала Вашу статью в своем докладе. Очень помогла. Спасибо

  • 22-06-2015 :

    + за статью. Использовала инфу на кулинарном тесте

Закрыть
Логин (Имя пользователя):
Пароль:
 Забыли пароль?