+38 (044) 334-54-85 +38 (067) 195-85-85 +38 (050) 145-85-45
магазин спецiй
(067) 195-85-85
 
(044) 334-54-85
(050) 145-85-45

Соус Бешамель - рецепт приготування

Отзывы о статье ( 2 )

Соус Бешамель є класичним білим соусом та основою для створення інших соусів. Ідеально підходить до лазіння, до страв з рисом, до рибних та м'ясних страв, доповненням послужить до млинців та грінків.

Рецепт соусу Бешамель

Для приготування знадобиться:

Час підготовки: 00:05

Час приготування: 00:15

Кількість порцій: 3-4 порції

Харчова цінність 100 грам соусу бешамель: калорійність - 105 ккал , 3,8 г білків , 7 г жирів , 7 г вуглеводів

Приготування:

  1. У сотейнику, з дном, що не пригорає, розтопити вершкове масло.
  2. Далі в розтоплену олію додати добре просіяне борошно і ретельно перемішувати дерев'яною ложкою.
  3. Варити 2 хвилини, поки|доки| суміш не почне змінювати свій колір.
  4. У сотейник повільно почати вливати молоко, при цьому заважати, щоб не з'являлися грудки.
  5. Варити до того часу, поки соус не почне густіти.
  6. За смаком додати сіль, додати|добавляти| білий перець і мускатний горіх і також додати|добавляти| в кінці приготування соусу.

Якщо він дуже густий, потрібно збити молока і додати під час приготування. Соус повинен вийти однорідним, бархатистим і гладким.

Автор Антонова Ирина

Автор статті: (доцент КНИТУ)

Дата публікації:

Дата оновлення: 19-08-2020

Оставить комментарий

Оцените статью
empty starempty starempty starempty starempty star
Captcha Обновить код

Комментарии к статье

  • 06-10-2014 :

    Я тоже люблю Бешамель, спс за рецепт, заказала у вас мускатный орех заодно

  • 05-10-2014 :

    Я постоянно добавляю мускатный орех в соус. Он получается более ароматный.

Закрыть
Логин (Имя пользователя):
Пароль:
 Забыли пароль?